Gældende fra. 14-10-2017

Levering og forsendelse

DesignGaragen leverer varer i hele Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Grønland.

Forsendelsesomkostninger varierer efter, hvor stor volumen er og destinationen. Kontakt webshoppen for at høre nærmere om omkostningerne forbundet med forsendelse af varen.

Vi bruger GLS til levering af boligtilbehør og ThorTrans til levering af møbler og større belysning.

PRISER

Alle priser på vores webshop er inklusive moms. Alle priser på webshoppen er en vejledende pris, indtil du har valgt de rette materialer, vil du få oplyst med det samme, hvad prisen for den enkelte vare er.

Der pålægges ingen kreditkort gebyr.

BETALING MED DANKORT

Alle priser på vores webshop er inklusive moms. Du kan betale med Dankort, VisaDankort, VisaElektron, MasterCard, Maestro, JCB og MobilePay.

SIKKERHED VED BETALING

Denne side beskriver betalingssikkerheden på DesignGaragen.dk. Du kan ikke gennemføre ordren på denne side.

Betaling på nettet: Du kan hos DesignGaragen.dk betale med dansk udstedt Dankort, Bankoverførsel, eller offentlig EAN nummer.

Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os. Du modtager kvittering for betalingen sammen med dine varer.

Du løber ingen risiko ved at benytte dit Dankort eller andre betalingsformer hos DesignGaragen.dk, da vi bruger en såkaldt SSL-forbindelse til at sikre, at der ikke er andre, der “lytter” med, når dit kortnummer eller andre data overføres på nettet. Kreditkortoplysningerne formidles via DesignGaragen.dk til NETS på en sikker og krypteret SSL-forbindelse – vi ser ikke dine kortoplysninger og kommer aldrig til at se dem, da denne del af handlen håndteres af en certificeret betalingsformidler.

RETURNERING OG FORTRYDELSESRET

DesigngGaragen ApS yder 14 dages fortrydelsesret på aftaler indgået ved fjernsalg, gældende fra den dag du modtager dine varer. For at modtage den fulde købesum retur, skal du levere varen i originalemballage og i samme stand, som da du modtog den.

Har du fortrudt et køb og ønsker du at returnere eller ombytte en vare, bedes du udfylde følgende formular og sende den til [email protected]. Dette er vigtigt, da afvigelser kan øge vores ekspeditionstid og der går længere tid, inden du får dine penge retur. Du kan også give meddelelse om fortrydelse ved at skrive til [email protected] eller benytte dig af fortrydelsesformularen.

Hvis du fortryder købet, skal varerne returneres. Kontakt os på [email protected] for at bestille en returlabel.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Ved returnering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt emballeret, da du selv har ansvaret for pakken/varerne indtil vi modtager den.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for bl.a. større møbler. Udgifterne for returnering af disse varetyper forventes højst at beløbe sig til ca. 500 DKK.

Fortryder du købet af en vare skal du selv betale fragtomkostningerne til at sende varen retur til os. Du kan ikke fortryde, ved blot at undgå at afhente varen. Du skal altid give besked om at du fortryder købet. Udgifterne for at du ikke afhenter varen, vil blive fratrukket købesummen.

Har du behov for at få en fragtlabel, kan du bestille en fragtlabel på returnerings siden her.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Alle varer skal leveres tilbage uåbnet og i original emballage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

REKLAMATIONSRET

Du har 2 års reklamationsret. Ved varer købt på DesignGaragen.dk gælder reklamationsretten fra modtagelse af varen. Det forventes, at du som kunde følger de vedlagte anvisninger eller søger anvisninger om produktpleje hos brandets egen website, som vejleder om korrekt brug og vedligeholdelse af produktet. Misligholdes en vare i forhold til anvisningen, vil det opfattes som fejlagtig brug eller anden skadeforvoldende adfærd, og derfor vil varen ikke være dækket af reklamationsretten.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for 14 dage efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos DesignGaragen ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på www.designgaragen.dk er WEBDEPOTET.dk

Som registreret hos DesignGaragen ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: [email protected]

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Se mere om hvordan du klager til Forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby

FIRMAINFORMATION

DesignGaragen ApS

Telefon: (+45) 71 99 22 46
Email: [email protected]
CVR: DK35392769

Johann Gutenbergs Vej 8, 8200 Aarhus N
Der er ingen FYSISK butik på adressen