Handelsbetingelser

 Levering og forsendelse

Vi sender alle varer købt i webshoppen samme dag ved bestilling inden kl. 16.00.

Vi bruger GLS, Postnord, DHL, UPS og møbeltransport.

Leveringstiden er 1 – 3 hverdage – til næsten alle lande.

LEVERING MED FRAGTMÆND

Skal du have leveret et møbel med en fragtmand, giver vi dig besked dagen inden fragtmanden ankommer. Hvis fragtmanden har mulighed for at stille forsendelsen som eksempelvis carport, eller i egen indkørsel, så giv os gerne besked herom. Alle forsendelser bliver leveret til kantsten. Hvis leveringsdagen ikke kan overholdes af forskellige årsager, eller andet går galt under leveringen – kontaktes du af fragten og DesignGaragen med en ny leveringsdag.

Levering med fragtmand kommer i de fleste tilfælde dagen efter bestilling og ellers op til 3 hverdage.

Levering til andre lande end Europa - leveres med betingelserne DAP - du sørger derfor selv for told og afgifter.

PRISER

Alle priser på vores webshop er inklusive dansk 25% moms. Hvis du vælger at få send til et land udenfor Europa, betaler du ikke dansk moms, men i stedet sender vi dine varer til fortoldning.

Alle priser på webshoppen er en vejledende pris, indtil du har valgt de rette materialer, vil du få oplyst med det samme, hvad prisen for den enkelte vare er.

Der pålægges ingen kreditkort gebyr.

Der tages forbehold for prisfejl.

BETALING MED DANKORT

Alle priser på vores webshop er inklusiv dansk moms af 25%. Du kan betale med Dankort, VisaDankort, VisaElektron, MasterCard, Maestro, JCB, MobilePay, AnyDay, ApplePay.

BETALING MED AFDRAG ELLER FAKTURA VIA KLARNA ELLER ANYDAY

Klarna:

For at kunne tilbyde Klarnas betalingsmetoder, vil vi muligvis overføre dine personlige oplysninger i form af kontakt- og ordreoplysninger til Klarna, for at Klarna kan vurdere, hvorvidt du er kvalificeret til deres betalingsmetoder, og for at skræddersy disse betalingsmetoder til dig. Dine overførte personlige data bliver behandlet i overensstemmelse med Klarnas egen Databeskyttelsesmeddelelse.

Anyday:

Med Anyday kan du dele din betaling op. Du betaler første afdrag når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her:  www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

EAN BESTILLING

Vi modtager EAN bestillinger fra offentlige institutioner. For at benytte EAN bestilling skal du lægge dine varer i kurven, og i kassen vælger du blot EAN nummer betaling.

SIKKERHED VED BETALING

Denne side beskriver betalingssikkerheden på DesignGaragen.dk.

Betaling på nettet: Du kan hos DesignGaragen.dk betale med dansk udstedt Dankort, Visa, Mastercard, Bankoverførsel, eller offentlig EAN nummer.

Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os. Du modtager kvittering for betalingen sammen med dine varer.

Du løber ingen risiko ved at benytte dit Dankort eller andre betalingsformer hos DesignGaragen.dk, da vi bruger en såkaldt SSL-forbindelse til at sikre, at der ikke er andre, der “lytter” med, når dit kortnummer eller andre data overføres på nettet. Kreditkortoplysningerne formidles via DesignGaragen.dk til NETS på en sikker og krypteret SSL-forbindelse – vi ser ikke dine kortoplysninger og kommer aldrig til at se dem, da denne del af handlen håndteres af en certificeret betalingsformidler.

FORTRYDELSESRET

DesignGaragen.dk yder 30 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag, du modtager varen. Fortryder du købet, skal DesignGaragen.dk underrettes herom senest 30 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget, hvilket også er gældende for den emballage og infoskilte, der er på varen. Kunden afholder selv de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Enhver returnering af en vare anbefales at ske via den fragtleverandør, der har leveret varen, og foregå via vores retursystem på DesignGaragen.dk for at få en hurtigere behandling og returnering af købesummen.

REKLAMATIONSRET

Du har 2 års reklamationsret. Ved varer købt på DesignGaragen.dk gælder reklamationsretten fra modtagelse af varen. Det forventes, at du som kunde følger de vedlagte anvisninger eller søger anvisninger om produktpleje hos brandets egen website, som vejleder om korrekt brug og vedligeholdelse af produktet. Misligholdes en vare i forhold til anvisningen, vil det opfattes som fejlagtig brug eller anden skadeforvoldende adfærd, og derfor vil varen ikke være dækket af reklamationsretten.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for 14 dage efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos DesignGaragen ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på www.designgaragen.dk er DesignGaragen ApS.

Som registreret hos DesignGaragen ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: webshop@designgaragen.dk

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til webshop@designgaragen.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Se mere om hvordan du klager til Forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby

FIRMAINFORMATION

DesignGaragen ApS
Ulstrupvej 33
8870 Langå

Telefon: (+45) 71 99 22 46
Email: webshop@designgaragen.dk
CVR: DK35392769