Gældende fra. 29-11-2018

Levering og forsendelse

Vi sender alle varer købt i webshoppen samme dag ved bestilling inden kl. 16.00.

Vi leverer varerne til hele verden. Prisen for levering er gratis ved køb for 149,- DKK i Danmark og til udlandet samt Europa, vil prisen oplyses i kassen.

Vi bruger GLS, Postnord, DHL, UPS og møbeltransport virksomheder.

Leveringstiden er 1 – 3 hverdage – til næsten alle lande.

LEVERING MED FRAGTMÆND

Skal du have leveret et møbel med en fragtmand, giver vi dig besked dagen inden fragtmanden ankommer. Hvis fragtmanden har mulighed for at stille forsendelsen som eksempelvis carport, eller i egen indkørsel, så giv os gerne besked herom. Hvis leveringsdagen ikke kan overholdes af forskellige årsager, eller andet går galt under leveringen – kontaktes du af fragten og DesignGaragen med en ny leveringsdag. Levering med fragtmand kommer i de fleste tilfælde dagen efter bestilling og ellers op til 3 hverdage.

PRISER

Alle priser på vores webshop er inklusive moms. Alle priser på webshoppen er en vejledende pris, indtil du har valgt de rette materialer, vil du få oplyst med det samme, hvad prisen for den enkelte vare er.

Der pålægges ingen kreditkort gebyr.

Der tages forbehold for prisfejl.

BETALING MED DANKORT

Alle priser på vores webshop er inklusiv dansk moms af 25%. Du kan betale med Dankort, VisaDankort, VisaElektron, MasterCard, Maestro, JCB og MobilePay.

SIKKERHED VED BETALING

Denne side beskriver betalingssikkerheden på DesignGaragen.dk. Du kan ikke gennemføre ordren på denne side.

Betaling på nettet: Du kan hos DesignGaragen.dk betale med dansk udstedt Dankort, Bankoverførsel, eller offentlig EAN nummer.

Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os. Du modtager kvittering for betalingen sammen med dine varer.

Du løber ingen risiko ved at benytte dit Dankort eller andre betalingsformer hos DesignGaragen.dk, da vi bruger en såkaldt SSL-forbindelse til at sikre, at der ikke er andre, der “lytter” med, når dit kortnummer eller andre data overføres på nettet. Kreditkortoplysningerne formidles via DesignGaragen.dk til NETS på en sikker og krypteret SSL-forbindelse – vi ser ikke dine kortoplysninger og kommer aldrig til at se dem, da denne del af handlen håndteres af en certificeret betalingsformidler.

RETURNERING OG FORTRYDELSESRET

DesignGaragen ApS yder 14 dages fortrydelsesret på aftaler indgået ved fjernsalg, gældende fra den dag du modtager dine varer. For at modtage den fulde købesum retur, skal du levere varen i originalemballage og i samme stand, som da du modtog den.

Har du fortrudt et køb og ønsker at returnere – så gå til returnerings siden her.

Du får pengene retur når vi modtager varerne.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Du skal returnere varen som vi sendte varen.

REKLAMATIONSRET

Du har 2 års reklamationsret. Ved varer købt på DesignGaragen.dk gælder reklamationsretten fra modtagelse af varen. Det forventes, at du som kunde følger de vedlagte anvisninger eller søger anvisninger om produktpleje hos brandets egen website, som vejleder om korrekt brug og vedligeholdelse af produktet. Misligholdes en vare i forhold til anvisningen, vil det opfattes som fejlagtig brug eller anden skadeforvoldende adfærd, og derfor vil varen ikke være dækket af reklamationsretten.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for 14 dage efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos DesignGaragen ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på www.designgaragen.dk er DesignGaragen ApS.

Som registreret hos DesignGaragen ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: [email protected]

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Se mere om hvordan du klager til Forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby

FIRMAINFORMATION

DesignGaragen ApS
Ulstrupvej 33
8870 Langå

Telefon: (+45) 71 99 22 46
Email: [email protected]
CVR: DK35392769